Câteva cuvinte despre noi

Bine ai venit la Hotel Bohemia

Restaurantul SAVARIN

Decorat în culori calde, pământuri și natură, pășind pe ușa lui vei fi surprins de atmosfera plăcută cât și de meniul spectaculos din care poţi experimenta reţete diverse gătite cu drag de echipa din bucătărie, și servit cu atenţie de ospătari. Dacă ești norocos să te afli în oraș, te poţi bucura de o seară de jazz sau blues la unul dintre concertele ţinute regulat.

Restaurantul oferă posibilitatea de a organiza evenimente private sau întâlniri de afaceri încheiate cu un prânz sau o cină ce va surprinde toţi invitaţii. Vara, când e cald, foișorul sau mica terasă îţi oferă intimitatea și liniștea dorită.

Hotelul este locul ideal pentru oamenii de afaceri sau turiștii ce se află în vizită.

Fie că ești în Bacău în interes de serviciu sau personal în vizită la prieteni și rude, sau pur și simplu în trecere prin oraș, Hotelul Bohemia îţi oferă 24 de camere, fiecare etaj decorat diferit, curăţenie și atenţie la detalii de către membrii echipei, o noapte liniștită, într-un loc boem. O construcţie nouă, minimalistă și cu mult bun gust, la doar 10 minute distanţă de aeroportul George Enescu, într-un cartier liniștit, dar totuși aproape de centrul orașului, hotelul este mereu pregătit pentru vizita ta.

ECHIPA